Jesper Personlig tränare

Referenser

Här finner ni information och kommentarer från personer jag tränar:

Marléne Bergzén

Marléne Bergzén - Regionchef på Uniflex Bemanning

Att investera i sitt liv och ta hjälp av en personlig tränare är bland det bästa jag gjort. Jesper har lotsat mig den tuffa vägen för att nå mina mål och jag har fått tillbaka motivationen, inspirationen och träningen har åter blivit en del av mitt liv. Det är fantastiskt att ha en personlig tränare som brinner för sitt yrke, har så mycket kunskap och ger en så mycket energi och glädje.

 

Louise Oskarsson

Louise Oskarsson - Doktorand i bioorganisk kemi, instruktör på Malkars Träningscenter

Först var tanken att bara köra några gånger för att komma igång med min träning. Träningen med Jesper utvecklades istället till en mer eller mindre drog där jag blev mer och mer sporrad att uppnå mål som jag inte trodde var möjliga. Det är verkligen en häftig känsla!

Jag har verkligen förbättrat min fysik och mår bättre än någonsin. Jesper är duktig på att lyssna på mina önskemål. Målsättningen med träningen är ju ofta lite olika, beroende på årstid och tid som finns att avsätta. Han anpassar träningen efter det och är duktig på att hitta variationer som gör att träningen aldrig blir enformig.

Patrick Svanström

Patrick Svanström - Media Markt, Varuhuschef/VD

Att börja träna på detta sätt är det bästa jag har gjort. Jesper är en mycket kunnig, positiv och bra Personlig tränare.

Jag mår mycket bättre nu och är piggare framförallt på morgonen, är starkare i hela kroppen vilket känns fantastiskt bra. Dessutom har jag uppnått en viktminskning på 10 kg.

 

Mattias Rosenlund

Mattias Rosenlund - Fastighetsmäklarna Pontuz Löfgren AB

Jag har fått en enorm effekt av träningen med Jesper. Förutom att min fysiska status har förbättrats avsevärt, har även andelen fett i kroppen minskat dramatiskt. Dessutom har jag minskat min vikt med 7 kg, vilket är oerhört positivt. Jag är helt övertygad om att jag orkar mer och är mycket piggare och effektivare på jobbet tack vare Jespers träning. Han är alltid positiv och det känns som om han har ett genuint intresse av att jag skall klara de mål vi gemensamt satt upp. Han är oerhört ambitiös och duktig och gör man bara som han säger kommer målen att uppnås, vilket är fantastiskt.

Linn Rasmussen

Pontuz Löfgren - Fastighetsmäklarna Pontuz Löfgren AB

Med arbetsveckor på 60-70 timmar känner jag att träningen gjort att jag håller koncentrationen längre och blivit mer effektiv i mitt arbete. Jag har också mer energi över till en aktiv fritid. Mitt tips är att anlita Jesper nu! Effektivare träning, mätbarhet i resultat/utveckling och goda råd gällande hela livsföringen.

 

Inger Stranberg
Foto: Peder Nabo

 

Inger Strandberg - Prod.ass./receptionist Byteatern

Det har varit kul och väldigt inspirerande att träna med Jesper, som under 1 års tid steg för steg har arbetat fram träningsprogram som har gjort att jag hela tiden kommit vidare med min träning. Jesper är otroligt fokuserad på det han håller på med och jag känner mig helt trygg. Han visar respekt för alla människor i sin omgivning, är glad, pigg och tålmodig och han sprider så mycket positiv energi.

Relationen som vi byggt upp under det här året är fantastisk. Att veta att man har en människa som stöttar i alla lägen, ger goda råd, lyssnar aktivt och alltid har tid känns tryggt. Man blir tagen på allvar, ålder har ingen betydelse.

Anders Larsson

Anders Larsson - VD Mörbylånga Taxi AB

I och med mitt samarbete med Jesper har jag lärt mig hur viktigt det är för hälsan att sköta om sin kropp på rätt sätt (RÄTT MAT + RÄTT TRÄNING = GOD HÄLSA). På två månader har jag också tappat närmare 16 kilo i vikt. Träningen har gett mig en mycket bättre styrka och kondition.
Jesper är väldigt kunnig och det är mycket inspirerande att träna med honom, han är energisk och intresserad av personen i fråga. Han arbetar med en långsiktig planering och vill klientens bästa.

Per Eriksson

Jeanette Qvist - Hjärtsjuksköterska

Anledningen till att jag började träna med Jesper var att jag behövde någon som drev på mig ordentligt. Någon som kom med tips och idéer till rolig och effektiv träning. Jesper har en fantastisk förmåga att ge sin kund 110 %. Det spelar ingen roll om du är vältränad eller nybörjare, gammal eller ung, han är alltid fullt fokuserad på just Dig och Din förmåga när man tränar. Han är kompetent, alltid glad och positiv. Man får verkligen valuta för pengarna, om man så säger!

 

Gunnel Forsberg – Warringer

Ulrika Nilsfors - Lärare, gyminstruktör på Malkars Träningscenter

Jesper har en väldig förmåga att motivera och få en att känna sig duktig. Han är alltid så engagerad och som klient känner man sig viktig och trygg. Han ser till att min teknik under träningen är rätt och checkar linjer och vinklar. Gillar att han är så noggrann!

"Jag får ut massor av mina träningar med Jesper så det kommer jag fortsätta med"

 

Per Eriksson

Per Eriksson - Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB

Jag började träna med Jesper för att gå ner i vikt och förbättra min kondition. Jag hade länge tränat själv 2-3 ggr i veckan utan att det gav de resultat jag sökte. Träningen har därefter givit mig mycket, framförallt viktminskning 7-8 kg, bättre kondition, mycket bättre kosthållning samt att jag mår mentalt oerhört mycket bättre.

Det är värt varenda krona att anlita en personlig tränare. Du investerar pengar i din hälsa och välbefinnande, kan det bli bättre…

Linn Rasmussen

Linn Rasmussen - Arbetar inom vården, gyminstruktör på Malkars Träningscenter

Det här är min lilla lyx i tillvaron och det ger mig så mycket i form av motivation och inspiration. Jesper är alltid så glad och peppande att oavsett hur trött man än är så orkar man alltid ett par repetitioner till. Ibland är det ganska skönt att slippa tänka och istället ha någon som säger till en precis vad man ska göra och vet exakt hur mycket man klarar av. Sen är det ju bara en bonus att man alltid lämnar varje pass med ett gott humör och ett leende på läpparna, oavsett hur slutkörd man än är!

Om man investerar i sin hälsa redan som ung så är jag övertygad om att man får tillbaka det senare i livet!

Anders Nyblom

Anders Nyblom - VD Nyblomgruppen AB

Effekterna av träningen med Jesper är goda och min upplevelse bara positiv. Jag har blivit piggare, mer motiverad och framförallt kan jag ta tillvara på dagens möjligheter på ett bättre sätt. Jespers stora engagemang för sitt yrke och hans proffsighet gör att det blir både givande och trevligt under träningen.

 

 

 

Gunnel Forsberg – Warringer

Gunnel Forsberg – Warringer - Pensionär, fd bitr. Landsantikvarie

Tveka inte vad gäller personlig träning för Jesper har empati och lyssnar på dig. Han är mycket lyhörd och omtyckt av alla. Jag tycker det är roligt att träna med honom, trots att det är ansträngande. Man är nöjd att man kan så mycket och Jesper uppmuntrar en till att göra mer.

 

 

Petra Nilsson

Petra Nilsson - Enhetschef Kalmar Kommun

Jag tycker att det är positivt när någon på ett sunt och hälsosamt sätt övervakar min träning och håller lite koll på mig när jag behöver detta och det gör Jesper. Viktigt för mig är också att jag kan komma till någon med mina frågor gällande min träning och Jesper tar sig alltid tid att svara på dem.

Referenser

© 2007 Jesper Johansson  |  e-post: info@jesper-pt.se  |  Kontakt  |  Webbplatsen skapad av Anja Kalin